top of page

ERVARINGEN

Dankbaar dat ik deze personen mocht helpen op hun pad,
deel ik graag met jou hoe zij de therapie en mij hebben ervaren.

Je stelde voldoende vragen, je zocht naar oorzaken en je paste de behandeling gaandeweg aan.

Je luistert goed, toont begrip, geeft advies maar niet op een belerende toon. Je hebt gouden handen.
Je geeft veel om je patiënten

Je was er als ik je nodig had en je drong je nooit op.   Als ik wou vertellen kon dat maar het hoefde niet.  Bedankt om aan mijn zijlijn te staan en me te begeleiden op mijn pad, een nieuwe wereld ging voor me open.  Jij bent zo’n mooie persoon en voor mij heb je magische handen.  Wat ben ik blij dat je op mijn pad bent gekomen.  Bedankt om me terug bewust te maken van wat ik voel en me bewust te maken van mezelf.  Bedankt om me terug te laten ademen.  Bedankt om me terug te laten stralen!

Je stem is rustig en fijn.  Door de aanraking van je handen, voel ik direct dat mijn lijf reageert.  Gevoel dat lichaam 1 was en niet een combinatie van enkele lichaamsdelen die altijd maar aandacht vragen omwille van pijn of jeuk of dergelijke.  Gevoel totaliteit lichaam te ervaren.  Voel het heel diep binnenkomen, kan het gevoel niet omschrijven, ik kan niet uitleggen wat er met mijn lichaam gebeurt maar het is veel meer dan een gewone massage, het is geweldig.  De spanning gaat weg en ik voel mij heel ontspannen.

Je bent een zeer warm persoon waarbij je je gehoord voelt voor de problemen die je hebt.  Je bent een super lieve vrouw met een gouden hart, blijf zoals je bent.

Je bent een heel warm, zacht, emphatisch, liefdevol persoon… waar iedereen zich gewoon onmiddellijk thuis en op zijn gemak bij voelt. Je geeft direct een verbondenheid. En je handen zijn goud waard! Wat ik sterk vond was de inleving, het delen van info, gewaardeerd en herkend worden… Acceptatie en appreciatie!  Er werd goed aandacht besteed aan de druk en de verwachtingen die ik mezelf oplegde. Ongelooflijk hoe jij altijd tijd nam en inspeelde op de situatie en de noden van het moment.   Ik leef in het NU en probeer volop te leven zonder angsten en terug de gekke, avontuurlijke, ‘alles uit het leven halende’ persoon te zijn.

VOEG OOK JOUW ERVARING TOE

Thanks for submitting!

bottom of page