top of page
IMG_8476.jpeg

IK BEN

Sindy en ben reeds 19 jaar samen met mijn man en mama van 2 kinderen (14 en 13).  Als oudste dochter uit een groot gezin met gescheiden ouders stond ik al snel op eigen benen.

 

In mijn praktijk wil ik mensen inspireren en tot uitdrukking brengen wat ik in mij draag.

 

Ik heb in de privé sector gewerkt als controller en als consultant totdat er voor mijn man een opportuniteit kwam in het buitenland.  Uiteindelijk hebben wij 4 jaar in Amerika gewoond waar ik in een heel andere leefwereld terechtkwam.  Die ervaring koester ik nog steeds, evenals de mooie herinneringen en levenslessen.  Het leven volgt je waar je ook gaat, je kan niet vluchten.  Ik ging me verdiepen in essentiële olie, voeding, meditatie en EFT (emotional freedom technique).   Voordat we terugkwamen, begon ik vanuit de VS te solliciteren voor een nieuwe job in België.  Dankzij doorzettingsvermogen en gedachtekracht  kon ik, na meer dan 4 jaar afwezigheid, onmiddellijk starten.  Een mooi voorbeeld dat  “All that we are is a result of what we have thought” - Buddha.   De wens die ik had gematerialiseerd bleek echter niet te zijn wat ik écht wilde.   De signalen waren helder en ik nam de beslissing om thuis te blijven en mijn focus te richten op dingen die me nauwer aan het hart lagen.  Hoe relatief makkelijk het was om een stap terug te doen, hoe onverwacht moeilijk het bleek om mijn plaats in het leven te hervinden.  Ik had nog steeds een hele sterke behoefte om gezien – gehoord en geaccepteerd te worden en miste verbinding in mijn leven.   Door mijn ervaring was ik veranderd en waren mijn behoeften enigszins verschillend van die van mijn  directe omgeving.    Ik werd geconfronteerd met ‘ego’.  Een homeopatische arts wist de vinger op de wonde te leggen en stuurde me niet naar huis met medicijnen maar met het advies om gelijkgestemde mensen te vinden.  

 

Wonderbaarlijk hoe het universum op ons pad brengt waar we nood aan hebben (synchroniciteit), voor mij was dat Malva.  Toen ik aan de opleiding begon had ik het onmiskenbare gevoel op de juiste plek te zijn.   De reis naar binnen die ik toen startte is een van de waardevolste in mijn leven en heeft me op het pad van energetische therapeute gebracht.  Wat begon als een zoektocht naar gelijkgestemden heeft ertoe geleid dat ik mijn eigen kracht en het pad naar mijn ware potentieel heb ontdekt. 

 

Ik wil mensen graag begeleiden in het hervinden van hun innerlijke kracht zodat ze niet alleen in de buitenwereld op zoek gaan naar antwoorden maar vooral in zichzelf en ze niet meer zo afhankelijk zijn van externe bevestiging.   Door de blik naar binnen te richten komen we erachter wat we in ons leven kunnen verbeteren en kunnen we ons bewustzijn transformeren.  

 

Enerzijds nodig ik je via gesprekstherapie uit om je emoties en overtuigingen te onderzoeken, zodat je met een vernieuwde blik naar het verleden en heden kan kijken.  Anderzijds verschaf ik inzichten in de achterliggende oorzaken van somatische (lichamelijke) en psychosomatische klachten en behandel deze via lichaamsgerichte therapie om zo lichaam en ziel terug in evenwicht te brengen.  Ik zorg dat je terug voeling krijgt met je lichaam en het als een waardevol instrument gaat beschouwen.  

 

Ik sta jou met heel veel liefde en geduld bij in je persoonlijke ontwikkeling,   Door je leven (terug) in eigen handen te nemen, kan je een flinke stap in je ontwikkeling zetten.   Ik nodig je uit om je eigen weg te gaan, jij kiest welke nieuwe inzichten je kan gebruiken en welke je toepast om je leven verder vorm te geven op een manier die bij jou past.  De impuls om informatie op te nemen en het te integreren in je bewustzijn is volledig aan jou. You make it happen!

 

Tijdens het proces stem ik me volledig af op jou als individu.  Wat heb jij NU nodig?  Je doorloopt het proces op je eigen manier en in het tempo dat bij jou past.  Jouw pad is immers uniek en de informatie die uit je onderbewustzijn naar boven komt, zoals onverwerkte emoties en ervaringen, komen naar boven op het moment dat jij er klaar voor bent.  Tijdens mijn sessies probeer ik een veilige omgeving te creëren waarbij mensen zich gesteund & gemotiveerd voelen.

 

Mijn wens voor jou is dat ook jij opnieuw verbinding kan maken met je lichaam & ziel en durft te leven vanuit je hart!

bottom of page