top of page
IMG_1893.jpeg

LIFE BALANCING

Meer balans in je leven

Wanneer het leven ons overweldigd is het vaak onze gezondheid die er als eerste onder lijdt.  Een gebrek aan balans in je leven heeft impact op je gezondheid, gemoedsrust en algemeen welzijn.  Ben jij ook van mening dat gezondheid niet 'vanzelfsprekend' is en ben je bereid om even stil te staan bij jezelf en bij de stressfactoren die je immuunsysteem ondermijnen?  Dan kan het life balancing traject iets zijn voor jou.

life Balancing: Services

Elke klacht, ziekte, emotie of probleem heeft een diepere betekenis.
 
Lichamelijke klachten & ziekte zijn een signaal dat het energetisch evenwicht is verstoord en dat het immuunsysteem hard aan het werk is om de fysieke en mentaal-emotionele balans te herstellen.   Door goed te luisteren naar de klachten en na te gaan wanneer en waar ze verschijnen is het mogelijk de oorzaak ervan op te sporen.
 
Ziek zijn is niet enkel een lichamelijk proces.  Het is ook een geestelijk proces waarin het leven wordt verwerkt.   De manier waarop we met onze emoties, overtuigingen & gedachten omgaan, is van invloed op onze fysieke gezondheid.  70% van de lichamelijke klachten worden veroorzaakt door spanningen.  Spanningen van het leven zetten zich vaak als eerste vast in het nek- en schoudergebied, terwijl verdriet-en rouwverwerking plaatsvindt in de buik. Aanhoudende stressfactoren zijn een aanslag op je immuunsysteem en kunnen je ziek maken of je genezingsproces vertragen of belemmeren.  Zie                      voor meer info hierover.
 
Hoe meer jouw energie kan stromen zoals het wil stromen, hoe vrijer jij je voelt, hoe meer rust je ervaart en hoe beter je je in je vel voelt.
 

Als we ons lichaam beschouwen als een weerspiegeling van datgene waar we (nog) niet goed mee kunnen omgaan kunnen veel klachten loskomen en opgeruimd worden.  Door een heldere communicatie met onze ziel en lichaam ontvangen we impulsen om op een andere manier met onszelf & anderen om te gaan.  Hierdoor bouwen we een grotere flexibiliteit of veerkracht op.  Dit laat ons toe om beter met obstakels in het leven om te gaan en ons leven te gaan invullen op een manier die wij belangrijk vinden.

Bewustwording en genezing gaan hand in hand en komen tot stand door & vanuit jezelf.

balance-is-the-key.jpg
life Balancing: Tekst
life Balancing: Afbeelding
life Balancing: Text

Verlang jij ernaar om de vicieuze cirkel van vermoeidheid, stress & ontevredenheid te doorbreken? 

Wil jij je bewuster worden van de onderliggende oorzaken van je klachten en patronen die zich in je leven herhalen? 

Als jij het gevoel hebt op je eentje geen positieve verandering teweeg te kunnen brengen is dit traject misschien iets voor jou.  

life Balancing: Text

HERKEN JE DIT?

 • je voelt je leeg, komt energie tekort en je kan maar moeilijk tot daden komen

 • je maakt je veel zorgen, zit vaak in het hoofd, piekert veel

 • je hebt het gevoel zwaar belast te zijn

 • je voelt je niet goed in je vel & je mist vreugde in je leven

TRAJECT

Het traject wordt aangepast aan jouw noden en bestaat uit gemiddeld 8 - 10 sessies.   Hierin worden aura-, chakra-, meridiaanbehandelingen, massages en energetische behandelingen ingezet, o.a. ter bevordering van levensvreugde, het wegnemen van spanningen,  het vergroten van acceptatie, positiviteit en het verminderen van onzekerheid.

life Balancing: Text
life Balancing: Afbeelding

WAT MAG JE VERWACHTEN?

 • de ervaring van diepe ontspanning

 • versterking van het immuunsysteem | zelfhelend vermogen

 • versterking  van het sympathische zenuwstelsel dat zorgt voor rust en herstel

 • een verbeterde energiestroom in je lichaam

 • meer voeling met je lichaam en ziel

 • inzichten die kunnen leiden tot impulsen om anders om te gaan met emoties, gedachten, verwachtingen, situaties en die je toelaten om anders naar het leven te kijken

 • vernieuwde draagkracht

IMG_8874.jpeg
bottom of page